Thursday, September 22, 2011

~raya 2011-open division~

semalam division aku ada buat mkn2 sempena raya...
best sbb dpt mkn2....
aku kan kuat mkn...:)

mcm2 menu ada, nasi minyak, sate, laksa, nasi impit+kuah kacang, rendang daging, rendang kerang, ketupat palas, carrot cake, biskut raya, karipap, puding buah coctail, buah tembikai & epal, air limau kasturi asam boi, teh tarik....erm..apa lagi erk...xde dah kot....

dept. aku kena siap kan buah2 an dan air. so, bertungkus lumus la kami potong buah. sbb dept. aku 2 org je perempuan termasuk aku, so, aku kerah kan jugak budak laki buat keje..:)

orang2 kuat di sebalik tabir....:)..eh x cukup sorang...

ok, yg ni br cukup...sila jgn muntah tgk gmbr kami bnyk2..:)









maaf la..aku ni mmg suka bergmgr, maka, mcm2 la gaya yg ada....

aku tgh tunggu air kat cafe..order teh tarik kat cafe..senang..x payah nak bancuh...semua org cakap teh tarik kiaorg sedap. bila org tnya aku letak apa, aku cakap letak susu yg aku perah tu sikit..hah3x..ada jugak org percaya rupa nya...bila dah habis majlis br la rahsia terbongkar..hah3x..air limau kasturi asam boi tu order dgn kwn aku. dia buat part time bernoaga air kat pasar malam. so, senang la..

bergmbr dgn bekas nasi plak. order nasi minyak dgn mak kawan kat kat kg baru..alhamdulillah..ramai org puji sedap...:)..terima kasih makcik mah..:)..

GM tgh bg speech....



gmbr masa makan x ambik sbb lenih kepada hendak menikmati makanan yg ada..:)
tu je cerita open ofis thn ni..insyaallah thn depan boleh buat lagi..
------------------------
thn ni terasa la sgt aku rs ketiadaan kak ina.
basa kalau kak ina ada, kak ina yg akan arrange kan semua...
mmg la thn ni punya, semua berjalan dgn lancar..
tp kalau kak ina ada, mesti lg best...
kak ina, kenapa menyepikan diri...saya rindu kat kak ina..

7 comments:

mama tisya said...

meriah mkn2 kn...

**ana...nanti ijn ada familyday kn..pegi ke?

rATu kEBaYA said...

best dan meriah... banyak makanan.

watyz said...

amboi tuan tanah..kemain posing sakan. bekas nasi pon jadi mangsa. opis aty wat malam ni. tp x pat g sbb tempahan byk la...

nieda said...

terliur tgk food..nieda plg suka sate. Kalau dpt mkn sate tak pandang kiri kanan dah..
cantik anak pkai kebaya..kalau nida pakai mcm sarung nangka la jawabnya..huhu
tersenyum sorang2 bila ckp taruk susu badan sikit kt teh tarik..wakaka

Nana said...

cantik baju ana
ktorg ni mgu dopan br nk wat majlis raya

Huda said...

bestnye makan2 opis :) terkenang zaman keje dulu kami selalu wat makan2 gak :)

Ermayum said...

mengancam tu pakai kebaya hehe
banyaknya kad raya