Thursday, October 20, 2011

~kak mah nasi dagang~



hari sabtu tu ajak mr azam breakfast kat sini..dah lama teringin nak mkn sini sbnar nya..
tp asyik la tertangguh.....

menu-nasi kerabu, nasi lemak, roti canai, laksam, nasi dagang, akok.





aku ambik nasi kerabu. tp aku rs mcm biasa2 je...mr azam ambik nasi dagang.
dia pun rs sama gak..biasa2 je....
utk repeat mkn lagi tu, boleh la..bkn nya x boleh..taste tu ada la....
tp akok dia mmg best...juicy sgt2x....
suka..suka..suka...:)...

senang je nak cr kedai ni sbb dia betul2 tepi jalan.
kat traffic light utk masuk ke putrajaya ikut gate 1.
kat sek keb dato' abu bakar baginda..

kitaorg ikut besraya je..pastu ikut jalan nak ke bangi..
lalu kat kg dato abu bakar baginda tu...
mmg x sesat la sbb senang nak cari kan....

5 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

kalo ade meeting kat hq, salu gak pekena nasi dagang yg femes kat chendering, ghanu tu.. =)

watyz said...

lama x makan nasi kerabu. teringin pulak. sape kata blog x berpengaruh. tgk anak dh pengaruh aku ngan nasi kerabu. hahahhaha... jgn marah ek ana... :)

rATu kEBaYA said...

tak pernah makan akok2 lagi.. tak tau taste dia mcm mana

Queen said...

nasi kerabu..i loikee.. =p

~ana~ said...

leily-ooo nasi dagang situ mmg best..:)

watyz-ko suka nasi kerabu erk...kat melaka kalau kat pasar malam ada la kan...

aishah-manis sgt2..di perbuat drpd telur, gula, santan.

nik-sehati sejiwa plak yea..:)