Thursday, November 10, 2011

~annoying~

wah..tajuk bkn main lg..omputih tu...
terpaksa selak kamus dulu nak tau apa maksud tu...
sesuai x letak jd tajuk kat blog..
maklum la aku kan x reti omputih...
kang nnti buat ayat lintang pukang, buat malu je...
so, berjaga2 la sebelum membina ayat omputih...:)

korang pernah jumpa x org yg sgttttt....annoying...
hari2 xde keje lain, asyik dok tnya soalan personal pasal aku...
sibuk benar nak jaga tepi kain aku kan.....
setelah di selidik aku rs, org ni ada masalah mental..
saja nak buat aku marah...
saja nak buat aku sakit hati kat dia....
tp xpe..aku sabar...sabar tu kan separuh drpd iman....
tp dlm sabar aku, aku kena merempan jugak kat blog...
dah kata blog ni diary harian kan....
kena la tulis...
ini blog aku, ikut suka aku la aku nak cite apa pun...
cite hal dlm kelambu aku ke..cite hal dlm kain aku ke..
janji cite aku bkn cite org lain bkn jaga hal tepi kain org lain.....

x payah nak sibuk2 jaga tepi kain org lain..
berfikir la sebelum bercakap kerana kadang2 sepatah perkataan yg kita keluar kan tu pun boleh jadi salah faham....
cermin diri kita sendiri dulu...tgk adakah kita ni 'setinggi' langit sehingga boleh 'menjatuhkan' org lain sehingga serendah2 lantai....

wassalam......

5 comments:

Afne said...

ana, sapa yg sbk bz body tu? mesti takde keje lain. kuat sgt kwn dgn setan asik nk tau hal org sakitkan hati org hahahaha. klu dia baca kompom dia berapi ni kihkihkih

psstt.. nk order ccpp lg blh?

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ERKSSS ADA GAK KAKI BBUSY BODY GITU ..ishhhh ..

watyz said...

aku ni kategori annoying ke x?
hari2 nyibok nak baca blog ana. hehehhe

mama_umar_maryam said...

ade..ade org camni kt opis aku,dulu mmg die bzbody psl aku,siap dengki2 lagi..tp skg dah kurang,napetah,die bace blog aku kot,hahaha

Ermayum said...

hmm lalat lagi - busuk eh org cam ni