Thursday, November 3, 2011

~celebration birthday adini & abg~

sabtu baru ni, 29 october, birthday abang aku dgn anak perempuan dia, adini.
ni kira birthday party dan house warming la..
abg suruh dtg dlm kul 130, tp aku smpai kul 3..
hah3x..mmg terbaik la kan....
xde la...jumaat tu mr azam keje malam, dia balik u dia mengadu dia penat.
so, aku biar je la dia tdo dulu lama2 sikit....
kul 3 smpai tu kebetulan plak "minnie mouse" x smpai lagi...
(eh apa erk org panggil benda ni..aku lupa la..aku panggil minni mouse je la..:)..)
tp aku dah bajet, kalau minnie mouse ni smpai, mesti anak2 aku takut..
mmg ye pun.....
owh..malas nak menaip. tgk gmbr je la..
gmbr aku ingat kan nak cilok kat fb akak tp xde2 pun lagi..agak nya photog dia x bg lg kot...
so, upload gmbr yg aku ambik ni je la...


banner....


khemah....


adini & kek princess nya....


cupcakes utk abg...








adini control ayu.....:)








anak2 aku yg kecuak kan....


memandang dr kejauhan je...



food adalah super duper bnyk...
last kopek sblm balik sempat lg aku belasah soto yg sedap itu...
fuh..seb baik la aku mkn, klau x mesti teringat2....

ok..tu je...:)

8 comments:

Cho Zila said...

ooo badutler gak kita panggil si minnietu... ooo takut yerk anak akak suka amat kalau jumpa.. best celebrate besday sama2kan... meriah gak majlistu...

itangmanih said...

mascot namanya...

itangmanih said...

mascot namanya..

| SUE | said...

maskot lebih sesuai. kalau clown, badut plak kan.

rumah abg ana kat seksyen 15 eks?

Nurull 101 said...

wah..besnye mkn2.. nana tak wat mkn2 ke utk naik umah baru nnti.. ehehe...
umah abg nana ktne? mcm area umah kwn huda kt shah alam..kt area pansonaic dhl bagai..ahaha...

Cik Ina Do Do Cheng said...

siapa yang jadik mascot tu. comei ti, meriahnya anak besday abang ko, mesti banyak makanan, sebab besday ngan house warming sekali.

watyz said...

cantik kek besday girl. cupcake pon cantik gak.

~ana~ said...

kak zila-anak2 saya mmg penakut sikit..heh3x..:)

akak-oooiccc..terlupa kekdah nya...

sue-yup..:)

huda-kat bangi. rumah br x sure lg la...bz skrg ni...

kak ina-best sbb bnyk mknan..saya kan suka mkn..:)

watyz-cantik kan..sedap pun sedap..:)