Monday, November 21, 2011

~chicken McBites & classic chicken McDeluxe~



korang dah try 2 menu br kat mc'd tu?
chicken mc bites dgn classic chicken mc deluxe
hr tu sbb xtau nak mkn apa, masuk mc'd order menu ni.
masa aku order tu, cashier tnya, chicken mc bites nak brp ketul..
dia ada 10 ketul dgn 16 ketul kalau x silap..
aku ingat kan benda tu besar mcm nugget, so, order je la 10 ketul...
tgk2..



hk aloh wei...lekat celah gigi aku je ni....tp apa2 pun bersyukur...
rasa la kami sikit sorang...
nak pergi beratur balik nak order malasssss....


ni plak burger dia....



ntah la..mungkin sbb aku penat sgt ms tu kot, so, rs mcm biasa2 je..
hu3x...
korang dah rasa?

5 comments:

Cik Ina Do Do Cheng said...

tak pernah lagi makan ni, selalu kalau gi mcd cik ina order burger. burger mcd terbekkan. lenkali boleh order firdaus yang ni.

Queen said...

classic chicken mc deluxe... tak sedap..huhu..haritu menyesal amik yg ni.. semput nak perabih

Nana said...

baru try jumaat lepas xamek gmbr pon sebab makan dlm kete on the way g pd suke bege dia sedap nuget dia mcm masin skit

watyz said...

aty suka beger tu. ye la org bg try free kan. cume naget tu masin kan.. :)

~ana~ said...

kak ina-nnti akak boleh try..firdaus mesti suka...

nik-akak mkn tanpa perasaan, so x dpt menikmati sgt..:)

nana-nugget dia kecik sungguh kan...lekat celah gigi aku je..

watyz-ko x kisah la kan..anytime boleh dpt free...:)