Tuesday, November 29, 2011

~chocolate cake & oreo cheese cake~

x sangka plak dlm dok saja2 buat suka2...ada org nak tempah...
heh3x..terharu mak nokkkksssss.....
ye la..aku ni bkn nya reti sgt nak make up cake lawo2..
buat sekadar termampu je...:)
terima kasih pada yg order tu...
lepas ni boleh la order lagi yea....:)

sememeh je gmbr sbb x abis topping lg dah gedik nak ambik gmbr....








7 comments:

mama tisya said...

bgs ada org nk tempah..leh dpt side income..akak pn ada org nk tempah tp akak tk sempat nk buat...

mama_umar_maryam said...

arghhh,ade yg aku order je dr ko ni ana..nk buatnye ntah bile,heheheh,untung sape yg order ni,pueh hati!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhhhhhhhhhhhhhhh /.. janji rasa dia terbaik .. deco2 tue lain citer ana ;-)

nieda said...

wah pasni boleh buat part time jual kek

~ana~ said...

sis erryn-mmg bagus..yg x bagus bila ana x reti nak letak harga..:)

zety-ko buat je la sendiri..senang aje nih...

kak d-ya tepat sekali...

nieda-insyaallah..:)

Cik Ina Do Do Cheng said...

Alhamdulillah mana tahu lepas ni banyak yang order kat Ana, boleh gak jadi sumber rezeki:~)

Nurull 101 said...

wow..sedapnye...