Wednesday, November 23, 2011

~jm beriani~

baru2 ni berjalan2 pergi survey school utk ajmal dan aqil pada thn depan...
ish..pening betul la nak pilih school utk anak2..
mcm2 jenis kan...mak bapak kena ready duit je...
utk 2 anak nak mck playschool/tadika pun dah kat rm1500...
ayo ma ayo pa....
xpe la..demi anak2 kan...
dah penat survey school, tiba la masa utk mkn...
mr azam ajak mkn kat sini...














komen aku, sedap....
but pricey sikit...
total kami mkn tu rm40++
nasi beriani 3, ayam beriani 1, kambing beriani 1, milo ais, sirap limai, teh o ais, pappadom..
tp puas hati la sbb sedap kan...
staff sgt friendly....lemah lembut sopan santun melayan kami.....

4 comments:

zarin said...

akak suka mkn kat JM bariani ni. 1st time makan masa kedai dorang kat subang 10 tahun dulu ;-)
now dah byk dah kan cawangan dorang
eh, ni kat BTHO kan! baru skali mkn kat sini;-)

mamaNoriz said...

mahal ek!

tpi klu kena dgn tekak, kira ok lah...jgn mahal pastu tak sedap...huuhuuu

~ana~ said...

sis zarin-yup ni kat BTHO....:)..nak try beriani gam but only wednesday & saturday je ada...(:

mamanoriz-pricey sikit la compare mkn beriani kat mamak...:)..tp mmg puas hati sbb sedap...

Ermayum said...

my favorite - kat tesco shah alam but kalau amek ayam merah minta sambal lebih cam tak kasi ja huhu