Monday, November 28, 2011

~kebab @ jalan tar~


aku panggil kebab ni kebab jalan tar je..mmg xtau apa nama gerai dia..even dia gerai tepi koridor je tp marvelesssss....nana pun suka kebab ni..aku ni kalau nak tunggu weekend, g sini mmg xde la...so, biasa hari kerja, kuar kejap g sini...mmg kena terkejar2 la...paastu tgk nasib gak, kadang2 dia x bukak lagi, kadang2 org tgh q ramai.....gerai ni tutup hari ahad, so, kalau korang g hari ahad jgn la nak nak marah bagai kenapa brader ni x bukak gerai kan....











beef kebab tu dia guna roti biasa je..aku kureng sikit..kalau mkn kebab mesti nak roti pita.....
erm..nyum...nyum...nyum......



5 comments:

Cik Ina Do Do Cheng said...

salam maal hijrah
sedapnya ana, dah lama tak makan kebab.lenkali boleh cuba ni:)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aku selalu ke TAR tak jump pun kedai nih ;-(

~ As ~ said...

ehhh aku paling suka kebab, dulu KK ada juga kyros tapi dah tutup, mmg klau datang KL aku makan semua yg aku nak makan, no diet diet.

~ana~ said...

kak ina-nnti dtg kl, roger ana jugak, boleh ana bw g mkn kebab ni..:)

kak d-dia kat sebelah arked sutra..

as-ko pernah mkn x yg ni. next year ingat yea, kebab ni kena masuk list benda kena mkn bila balik sini..:)

Ermayum said...

sgt terliur yg last tu