Friday, November 11, 2011

~kek aqil~





x abis lagi cite pasal birthday aqil...
kena buat jugak entry ni sbb mn tau kot2 nnti bila aqil bc blog mama,
dia tnya, mn kek utk birthday dia yg ke-2
hah..ni ada bukti la nih

aku beli kek je pastu ambik goodies bag dr rumah akak ms birthday adini hr tu, then bg kat kwn2 dia....biar dia sambut sesama kawan dia kat rumah bbsitter
ala....kwn2 bkn ramai pun dlm 5-6 org je

gile teruk aku smpai ambik goodies bag adini's birthday kan
xde la...akak yg suruh ambik sbb bnyk lebih...aku pun, org dah offer
rezeki jgn di tolak musuh jgn di cari..ye dak
anyway, thanks to akak ye sbb bg goodies bag tu....

3 comments:

rATu kEBaYA said...

shedapnya kek ni.. terliurlah..

watyz said...

nmpk sedap je kek aqil. x sabar nak tggu hr ahad ni. nak bli kek utk besday abg iman...

Ermayum said...

nakkkkkkkkkkkkk