Monday, November 14, 2011

~stalker~

hi stalker...
selamat dtg ke blog aku...
nak aku hampar red carpet ke utk ko....
maaf la..aku br tau ko stalk blog aku....
kalau aku tau dr dulu....dr dulu jugak la aku hampar red carpet tu...
br kelassss kan....
ko kan kelas diva punya org....

stalker,
terima kasih sbb masuk blog aku...
rajin ko kan...kelebet blog aku...
bc entry2 lama....
pastu bercerita sana sini pasal blog aku...
x puas ko follow aku di fb ni ko follow blog aku plak kan....
terima kasih stalker atas fitnah2 dan cerita2 yg kurang enak yg ko buat tu...
ko mmg terbaik la....

terus kan bc blog aku wahai stalker....
baca pastu buat cerita lagi....
ko kan suka buat benda2 gini....
mcm dah hobi ko kan....
:)

moga ko puas atas apa yg ko buat ni stalker....

eh, ko tau x apa maksud stalker tu?

4 comments:

KizZ said...

Siapa stalker tu??
Meh Kiz nak tenyeh-tenyeh dia..

maya amir said...

hah...sape ni,sape ni?mcm kes saya dulu..meh sini aku cilikan jugak...haha...

watyz said...

nape nak kaco idop org yg x kaco idop ko?? apa la... kan ana kan...

| SUE | said...

uikssss siyes ke ni ana?

anyway, sorry...aritu kata nk kol blk..smpai la ni tk kol lg...huhuhuh