Monday, December 12, 2011

~i'm back~

hi kawan2...
i'm back selepas on off kan diri almost 1 week....
hah3x...on off la sgt...

ntah kena virus apa kali ni, demam teruk yang amat rasa nya...
seb baik lepas ambik darah, doctor kata, xde apa yg membimbang kan...
normal fever dgn ada sedikit infection kat paru2...
tu je..alhamdulillah...but ms saturday ty cuak jugak sbb bp low....
low sgt2 la...bila di cari punca, sbb x mkn....
mmg x mkn pun sbb xde selera kan....
mcm mn la nak mkn....
tekak pahit, rs nak mkn buah...
kak dtg bw buah dgn kfc, buah je aku belasah...
ajmal, aqil & mr azam mkn kfc...
mmg xde selera sungguh2 la....

semalam rs dah ok sikit even pening2 tu masih ada..
paksa diri jugak utk mkn sikit....
paksa diri utk msk nasi, masak sup, goreng telur.
jadi la lauk utk org sakit....
kesian ajmal, asyik lapar je....

n today, alhamdulillah...makin ok...
cuma yg x ok bila dtg keje, kat meja penuh kerja2 nak kena buat..
bersabar la wahai ana.....
ini la yg anda harus dapat selepas hampir seminggu x keje.....
ni waktu lunch, saja ngelat update blog kejap...
sbb xde selera nak mkn, just minum jus dgn 100 plus je...
so, waktu yg ada, baik update blog kejap kan.....

ok, nnti esok jumpa lagi yea..insyaallah...:)

2 comments:

Cho Zila said...

ok... tak sihatkan nak buat camner semoga dah sembuh sesembuhnyerler dan dapat mennjalankan tugas dengan lebih selesa/...

mama_umar_maryam said...

demam ke weh..lame tu nk recover btol2kan klu kene demam teruk..xpelah,dah sehatpon ..semoga antibodi lebih kuat ;)