Thursday, December 8, 2011

~rindu ke????~

hohoho...muntah tgk tajuk.........
actually, jumaat lepas, aku cuti, balik kg..sabtu tu ada kenduri kawin abg aku.
sabtu kenduri, ahad smpai la skrg ni aku demam....
x sihat2 lg.....
nak mkn ubat xleh nnti allergy...
nak mc lama2 pun x best gak nnti apa plak kata bos kan.
so, hr ni baru la start keje dgn keadaan badan masih panas, kepala terhuyung hayang, batuk plak mak oi...smpai nak terkeluar anak tekak....
bw kereta pun terhuyung hayang. aku rs 2-3x gak la aku hampir nak langgar divider pg td..hu3x...

maka adalah sgt tidak mampu lg utk menulis blog...
ni pun update sekejap sbb rs kesian sgt tgk blog ni seminggu ni....
xpela..nnti biila tuan blog dah kembali sihat, xtvt penulisan blog akan berjalan seperti biasa..

tuan blog saji kan mata anda dgn sekeping je dulu gmbr....
nnti gmbr2 lain sepanjang kenduri, akan menyusul....


5 comments:

watyz said...

org kata kalo x ble makan ubat minum 100+.. semoga ana cepat sembuh yer.. :)

nieda said...

get well soon yer ana.. hati2 bawa kereta

Syida said...

miss u!!!!1

maya amir said...

Semoga cpt sembuh ana!kite pn tgh batuk ni..

Ermayum said...

bersanding ngan 2 teruna namapk :