Tuesday, January 31, 2012

~glamour ke????~

eh tgk jam jap...147pm, ada masa lg untuk aku menaip ni..aku br balik dr lunch kat IB. situ je la tmpt mkn yg ok sikit..klau nak harap kat cafe tu boleh la kalau rs malaaaasssss sgt nak kuar...choice x bnyk la....kat IB ni mcm2 korang boleh mkn..lauk pauk dia mmg sedap(bg aku la)..kuih muih dia mmg xyah cite la...mmg mantopssss....tgk roti paun pun rs sedap...

alkisah td ms nak ambik lauk tu, sorg pempuan depan aku ni mcm dia pandang2 aku...ms tu aku pun pandang dia jugak sbb muka dia mcm muka cousin kakak ipar aku...tp sbb tgk dia x tegur aku, bukan la tu kan..tup2 time nak bayar tu, dia tegur aku. tnya ada blog ke x pastu tnya, aku ada 2 anak laki kan...owh..tetiba aku rs malu..tp iya kan je la..aku tnya balik, mn dia tau..dia kata dia bc blog aku...dia dulu dr pcm. guna nickname izzati. malu mak nokssss...tetiba rs glamour nya aku...hah3x..org tegur gitu pun dah kembang semangkuk...kena bg pelempang sedas ni bg sedor diri sikit..hah3x...

thanks izzati sbb bc blog ana. lepas ni kalau jumpa ana lg tegur la yea. nak sembang lg td tp ana segaaaaaaannnnnn...hah3x..

serius malu sbb sepanjang blogging ni xpernah lg reader tegur aku. so, malu la sikit kan. kalu yg dah biasa tu lain la...mcm geng2 pcm tu, afne, kak erryn, zety, nana tu mmg dah biasa la kan...tp dgn nana tu pun aku segan gak sbb x pernah jumpa dia. aku ni jenis bangsa penyegan...mmg nak kena lempang sedas ni..aku susah nak mula kan perbualan kalau dgn org yg x biasa. tp kalau dah biasa, aku akan bercakap smpai lupa diri...hah3x....kalau dgn afne tu selalu sgt terserempak kat lif, sbb dia duduk satu apartment dgn aku ms umah lama...pastu klau rindu kat dia, g naik terjah rumah dia...hah3x... kak erryn tu pernah la bbrp kali jumpa sbb fil dia keje sini. zety plak, pernah jumpa sekali masa pcm gathering.dia duk sebelah aku. nana ni sbb kakak dia kawan aku...kecik dunia kan...:)

tu la kan, kenkdg aku rs lebih seronok dgn kawan2 yg jumpa/kenal melalui alam maya ni..mungkin sbb selama ni aku ni x ramai kawan kot. so, bila jumpa kawan alam maya ni, excited terlebih...hah3x...td, aku br dpt parcel dr sorg kwn alam maya. dia br balik dr sabah. terharu la beb....x sangka sangat....even x pernah jumpa dgn dia. dan aku smpai pernah termimpi2 nak jumpa dia...tp masih x kesampaian. tp persahabatan yg terbina tu mak aih...rs mcm pricelesssssssss.......:)..mcm jugak akak gorjes dan sis ermayum...rs mcm mak aih....kenapa la dr dulu aku x jumpa kwn2 yg mcm ni..:)..hah lg sorang, cik sue kita...kenal melalui adia, tup tup risik punya risik, dulu husband dia keje sini...owh kecik nya dunia.....ni lg sorg..ofis dekat je tp nak jumpa asyik x kesampaian je...

aku rs eh best nya kengkawan alam maya ni...rs mcm seronok plak di kelilingi oleh org2 mcm ni..
kan..kan.....

p/s; sorry kawan2, aku x link blog korang..malas+ xmo stalker aku stalk korang plak...

8 comments:

Nana said...

wahahahah segan ke
lom jumpe lagi
mmg segan
esok dh jumpe xtau la hahaa

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aku pun teruja kalau dpt terjumpa real member2 blogger nieh .. kawan aku byk yg alam maya ye ;-)

mama_umar_maryam said...

i pon suke kwn dgn yewww, hik3 ;p

watyz said...

seagn ah org dh glemer ni... hahhaa... amik ko sume org2 pcm yg komen. hahaha

Ibu Qaireen said...

hai ana....
nie kte lah yg jpe kat ana time kat IB...
jrg komen blog ana just baca je....
hehehehe

| SUE | said...

haaaa i tak glamer, segan la nak jumper org glamer...:p

mama tisya said...

oh izzati tu kenal..penh jumpa die...

Ermayum said...

yang jauh tu selalu dirindu :) - glad having u here as well