Monday, January 9, 2012

~hujung minggu~

hujung minggu saya penuh dgn xtvt.
cadang nya nak duk rumah, kemas rumah, baking2 sikit...
last2 lain plak yg menjadi.
actually jumaat tu ma dgn abg mie dan kila dtg dr trg...
nak ke johor ada wedding.
so, transit di kl dulu sbb xmo ikut segamat...






jumaat mlm tu diaorg bermlm kat rumah kak...
ingat kan xnak join ma g johor even ma dah pesan, dia nak ajak aku sekali nnti.
malas sbnar nya sbb penat kan....dgn anak2 lg...
tp sabtu pagi tu, kak call dia kata ma suruh pergi jugak.
siap2 semua suruh mr azam hntr kat rumah lama sbb nnti diaorg lalu situ.
dlm 930 bertolak, kul 1 smpai johor.



pung pang pung pang duk kat kenduri jap..
rehat2 jap sementara tunggu pengantin smpai...
gmbr pengantin x ambik pun sbb malas.
dlm kamera kila ada la kot sbb aku tgk amie g ambik...
lepas kenduri, terus ke pasir gudang plak.
ma kata, dah alang2 ke johor, singgah la rumah parents kila jap.
lepak kat rumah kila. kakak kila msk mee bandung yg sungguh sedap..
pastu ada jugak tauhu mkn dgn kuah kacang..marveles la...
aqil dgn ajmal asyik la duk bermain dgn anak buah kila, smpai la xmo blk kl...
530 bertolak balik kl, kul 10mlm br smpai.al kefenatan.....







hari ahad plak bw ma, amie dan kila ke ikea.
jln2 ke ikea...ramai sungguh la org kat ikea nih...
beli stand utk letak brg2 kat toilet. tu je..
actually aku dgn mr azam br je lg ke ikea. ms 1st day ajmal g school tu.
dah bnyk dah borong time tu..
g ikea time weekday sgt la heaven sbb x ramai org...
best..jauh beza pergi time weekend...hu3x....
kul 345 br keluar dr ikea. rombongan dr trg terus ke rumah kak sbb lepas tu diaorg nak balik trg, kami plak terus balik rumah sbb mr azam dah kefenatan yg amat.
ye la..malam td dia keje mlm, balik x rest pastu terus ikut kami ke ikea...

smapi je rumah, aql terjg..hampes la...
aku kuar jap dgn dia g giant, beli brg dapur sikit,
balik masak...lepas mkn tdo...
al kefenatan la maaakkkkk....

tu je la cite hujung minggu...
penat tu penat tp best......:)

4 comments:

Syida said...

skg kalau wkend nak pegi area ikea tu mmg kene fikir 2-3 kali sbb susah nak cari parking.

itangmanih said...

macih bebyk sbb dtg...sorry x dpt nk layan sbb sibuk ngat..

watyz said...

ana, kite sama la. rasa cm weken tu nak lepak2 kemas rumah then baking2 ckit tp slalu x berkesempatan...

Ermayum said...

g ikea call le leh dating :)