Monday, January 16, 2012

~jawapan dan pemenang my 1st giveaway~

tarikh tutup dah berlalu jumaat lepas kan...
kelakar plak aku rs buat giveaway ni...
hah3x..biasa la..jakun sikit kan sbb xpernah buat giveaway...
kelakar sbb ada jugak kawan2 dr ofis ni yg bc blog aku, hntr email nak teka...
pastu ada juga, terserempak dgn aku, pastu teka..hah3x....
baru la aku tahu rupa2 nya ramai reader blog aku ni dr ofis ni...


ok jawapan nya

USB PENDRIVE



ramai gak yg teka medical card...
heh3x...
aku pun ms awal2 dpt tu, jakun jugak...
xtau mende kan....
sbb rupa dia adalah sekeping kad biasa je...
aku dok tolak situ sini
kelebet sana sini, br la terkeluar dan tau la mende alah tu...
yup..aku sgt jakun okeh....

dan pemenang dia, kak haslina.
budak ofis je nih..senang aku, xyah nak pos hadiah..:)..
aku bajet, dia penah nmpak bnda ni atas meja aku kot..sbb tu dia tau...
xpela..dah rezeki akak kan...
meh turun tmpat saya ambik hadiah...
hadiah nya surprise...:)

3 comments:

haslina said...

hahaha...tengkiu...ala..akak pon pakai benda ni..tu yg tau..ekekee..

mama_umar_maryam said...

ehh.alahhhh..tertinggal ketapi!!!!huwaaa

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aku x smpt nak join giveway nieh .. baru perasan ada tragedi jadi kat ana last week .. alahai ..smp jahit2 bagai ... get well soon ;-)