Friday, February 24, 2012

~chocolate cake layer cream cheese~

kemain nama..panjang bebenor...
dah aku tgk resepi, nama dia gini, ikut je la kan...
bermula 2 minggu lepas, kak ct, partner gossip kabo nak buat kek ni,
aku plak ms tu dah tgk resepi ni, tp x rs nak buat...
bila kak ct kata mcm senang je nak buat, so, aku pun memulakan misi...

mmg senang pun. plak tu main kukus je..lg senang kan...
bg tester kat kawan2, tup2 ada org order...
alhamdulillah..rezeki...
ni tgh taip entry sambil topping cake la nih...
minggu depan plak ada lg satu order...
hu3x..alhamdulillah..alhamdulillah...




tgk la tu..ada lompang sikit..xtau la kenapa...api kuat sgt gamak nya....












gmbr blur sikit...tangan gegor....

pendapat aku, mmg sedap....
bkn sbb aku buat yg sedap..tp resipi ni mmg sedap....

sapa2 nak tempah, boleh contact i tau..:)

happy weekend u all......

7 comments:

watyz said...

rajin nye ana buat. nmpk sedap pulak tu... :)

fazilzura said...

awakkk .. aduyai terliur mak yong di buat nye..

bape rm awk jual ? aci nak tmpah x ..

email kite key denso_cute@yahoo.co

Cho Zila said...

okler ada orang order...mesti sedap kan

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wah siap dpt order lagi .. sure sedap tue ;-)

mama_umar_maryam said...

eh,blhlah,nk tempah,btol nih..nnt zt sms k ;)

shakila mubarak said...

Ini telah mmbuatkn sy terliur

watyz said...

share resepi bole??
watyz82@gmail.com