Friday, February 17, 2012

~lunch date~


hari rabu baru ni, plan asal nya nak kuar g post office hntr tupperware kak ermayum order. tup2 dpt call dr akak gorjes, dia ada kat area ofis aku. dia ajak kuar lunch.so, terus la x jd g post office..heh3x....sorry kak ermayum, semalam ana dah pos brg akak...:)

patut nya cik puan adia pun join sekali sbb dia ada kat klcc hr tu. tp tup tup dia dah balik. kempunan lagi aku nak jumpa cik puan adia nih....akak gorjes jemput kat ofis, then kami lunch kat cafe istana budaya. sbb dah xtau nak g mn..:)..segan plak bw akak gorjes mkn kat tmpt biasa2 nih.....heh3x...

tgk la pinggan kami, licin.....yeah...aku mmg kuat mkn...akak gorjes sbb dia ambik sikit sbb tu abis...:)...

p/s; gmbr credit to akak gorjes...

5 comments:

A D I A said...

i suka amik banyak2 pastu sure tak habis. membazir amalan syaiton tul.

tapi tatau la kalau jumpa uols berselera terus habis kan.

zarin said...

ana
bila nak breakfast date ngan akak plak ehehe akak bz jd supir waktu lunch :D

Syida said...

ana,
nasi akak banyak okeh.lain kali kita try tempat lain pulak.and ajak adia skali.

mama_umar_maryam said...

x aci..nape gmbr tulang je nihhh

Ermayum said...

Uwaa pesal kak gorjes x ajak i uwaaaaa