Saturday, March 3, 2012

~main masak2~

weekend yang lepas, ajmal bising2 nak buat choc cake. sbb dah janji, maka kena tunai kan la. budak2 ni biasa la kan, kalau berjanji, mesti nak kita penuhi. maka, ptg sabtu tu, bermula la xtvt membuat muffin. masing2 berebuat nak buat. dua2 nak jadi tukang kacau adunan.....

kacau jgn x kacau...aqil still on potty training, so, sebelum tu, ada ter accident, tu yg pakai seluar x match dgn bj tu...heh3x...








hasil nya...happy je...




xleh nak duk diam langsung nak ambik gmbr secara proper..tp apa2 pun masa yang kita spent dgn anak2 adalah paling bernilai utk kita semua.

erm..tetiba kehilangan idea nak menulis. otak masih melayang2...bnyk perkara nak fikir, kepala berat. erm.....

2 comments:

Cik Ina Do Do Cheng said...

bila nengok ko buat kek ngan anak-anak, akak teringat yang akak dah lamanya tak buat kek.budak -budak mmenag suka part mengacau bahan-bahan samalah cam Firdaus.

Ermayum said...

bukan semua lelaki rajin ke dapur hehe bagusla tu melentur buloh dari awal :)

dear akak lum bayar hutang tupware huhu nanti sms berapa n no acc