Friday, March 9, 2012

~persediaan utk belajar~


persediaan utk belajar..kasut, beg, bekas air. mmg xde beli apa2 yg br pun..even pen or notebook pun. beg mmg dpt free ms beli brg clinique dulu, bekas air mmg dah guna sebelum ni. dah nama dealer tupperware kan, harus la guna brg tupperware. kasut tu beli ms nak ambik driving license, 5 years ago. jarang2 pakai. condition mmg ok lg...mmg x rugi beli kasut ni.....

but......some of lecturer mcm x prefer student pakai kasut mcm ni sbb mcm x brp kemas. so, diaorg prefer high heels...erm....kena pakai kasut tumit tinggi la jawab nya.....adoi..penat la nnti...dan alkisah nya jugak, semalam, beg clinique ku itu telah putus tali nya..sedih siut....agak nya berat sgt kot bw buku...hu3x...nnti nak jahit balik..harap2 boleh la even aku tgk mcm x brp nak boleh dah..hu3x..

sorry la reader2 ku sekalian, skrg ni kan dah tgh belajar, so, topik utama kat blog ni dah beralih kepada kisah aku belajar plak...tp xpe..sekali sekala selit la jugak cite2 lain, pasal family, pasal food, kan...kan...sethn setgh je korang kena bc cite2 pasal aku belajar ni..lepas ni xde la...hah3x...jgn terkejut plak kalau tetiba aku tepek jurnal ke, rumusan topik ke..hah3x...

happy weekend u all....x sabar nak tunggu ptg ni...:)

3 comments:

Queen said...

semangat...dah mcm budak darjah satu nak naik belajar..haha..comel sangat.... belajar rajin2 ye.. =p hihi

Afne said...

blk kl kang beli beg baru :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kasut flat tue senang ana .. x sakit kaki .. kang jenuh naik tangga turun tanga semua ...