Thursday, March 22, 2012

~terapi minda~

terapi minda....
lepas kelas, mesti dok fikir nak lepak kat mn...
tp serius...sgt2 best dgn situasi skrg ni...mesti akan merindui saat2 ni.....

pilih port, tunggu ahli jemaah dtg, bila dah cukup korum, bermula la sessi 'meluah perasaan'
dr kepala yg sangat berat sbb dah fikir mcm2 kat kelas, terus jadi ringan....
sgt2 best la weh....dpt plak geng2 yg sempoi, mmg best gile aku rasa....


2 org sahabat yg mmg sehati sejiwa...:)

bkn main lagi pakai kelip2...kelasss...:)..sbb nak present...lgpun, course kitaorg ni mmg kena tunjuk penampilan yg kemas sbnar nya...aku je yg sememeh...:)


kepuasan+kekenyangan...:)


jom ngeteh...:)

berada dlm keadaan environment yang baru ni aku rs buat aku jadi lebih matang dalam kehidupan...bahagia dgn apa yg aku lalui skrg ni...alhamdulillah....moga perjalanan yg bakal aku lalui ini sentiasa di rahmati dan di berkati oleh Nya....amin....

6 comments:

Ermayum said...

glad u re doing well :)

Afne said...

setiap yg berlaku ada hikmahnya. tak semestinya perkara yg kita tak suka pada mulanya tak baik utk kita. Allah dh aturkan perancangan susun atur utk setiap hambaNya.

Syida said...

makan kat sana murah kan?

Cik Ina Do Do Cheng said...

mengeteh dan makan ngan kawan-kawan memang terapi minda. semoga Ana lebih berbahagia ngan kehidupan sekarang ye.

fazilzura said...

amboi , syok tui ..


*** jemput dtg ke taman alam jaya 31hb .. ado majlis besday akil...

kalau tuk school akil tu mmg nak wat jgk , ingt nak order kt awk kek choc tp potong kecik2 ..
emmm tp x pasti diorg kt sana bape or , kang x cukup haruu

mama_umar_maryam said...

dpt geng sekepale adalah salah 1 cara nk rase best blajo,hehehe..