Monday, April 23, 2012

~ajmal irfan & his uniform~


dah lama gmbr2 ni ada kat dlm draft..asyik bertangguh je nak post...gmbr2 ajmal dgn uniform dia..patut nya ada sekali kopiah..tp kopiah dia mmg tinggal kat school. lgpun dia kureng sikit nak pakai kopiah...

mcm2 aksi...dia la yg suruh mama ambik gmbr ni...mama pun layan kan je la....





baru2 ni dapat buku report utk 3 bln pertama dia kat school...so far ok la...tp cikgu cakap dia ni bnyk main. tp even banyak main pun, belajar dia tetap ok. makna nya belajar dan bermain adalah sama seimbang...risau jugak sbnar nya sbb dia ni bnyk main sangat. nak nak bila dah jumpa geng dia...tp cikgu kata, xyah risau sbb dia br umur 4 tahun. biasa nya umur 4 tahun ni mmg fasa bermain lebih dari belajar...

sejak pergi sekolah ni, mulut dia makin becok. dah mcm org2 besar dah gaya pemikiran dia dah reti request macam2..rasa mcm br je lahir kan dia...dah besar dah anak mama....

2 comments:

watyz said...

alahai comel nye.... :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aku suka la kaler baju dorg nieh .. my feberet purple ;-)