Wednesday, April 25, 2012

~ana ikan bakar petai-bangi~

hah..aku dah bukak kedai ikan bakar..jgn xtau...hah3x...

alhamdulillah, akhir nya smpai gak kat sini...sebelum ni asyik dok tgk akak dgn abg je pergi, pastu hr tu tgk zety plak pergi..tup2 baru ni mr azam ajak pergi..wow weeeee...best nya....


tayang gmbr ni je la...siakap bakar petai....

sedap...menu lain2 yg kami ambik, tomyam seafood, kailan ikan masin, telur dadar, pastu ambik jugak sotong celup tepung....

mmg sedap la..cuma yg x best, bila part nak pilih ikan/sotong/udang dll tu, besar2 sgt..tu yg x ambik bnyk2 ikan takut x habis. kalau iut hati, aku nak ambik pari lg seketul...

but end up mmg licin...semua makanan licin dan sedap...ajmal cakap,"semua sedap...air milo dia pun sedap"
hoh..air milo je padahal pun...

lokasi; plus highway, exit bangi, 1st roundabout ambik pukul 9, terus je...sebelah kanan tu korang akan nmpak kedai dia. kena u turn la utk pergi ke kedai tu....

6 comments:

mama_umar_maryam said...

yeay!!!ana,rangupkan sotong goreng tepung die?

Cik Ina Do Do Cheng said...

akak terliur tengok ikan tu ana, akak memang teruja ngan ikan ni. first time akak dengar siakap bakar petai.cop tomyam: )

maya amir said...

Eh ana ikan bakar ni mcm ada gak kt tg lumpur kuantan kan?

watyz said...

sah2 kalo nak g x ble bawak en. Izhar sbb dia x makan petai. hahaha

MamaLeeya said...

yuhuuu..godek punya godek sampai jugak kat blog ana.. ikan tu nampak macam sedap jer..

MamaLeeya said...

yuhuuu..godek punya godek sampai jugak kat blog ana.. ikan tu nampak macam sedap jer..