Thursday, April 12, 2012

~bla bla bla~

Aku dlm kelas ni.tgh ngantuk sbb pagi td minum ubat batuk.hari ni puasa,mmg xleh nak menguyah pun x bleh..hu3x...abis kelas ni confirm aku g tdo...nasib baik jugak aku duk depan,kwn2 tgh present,so klau nak lelap mata tu sekejap bleh la..heh3x...korang yg tgh kerja,x ngantuk ke????...:)


Published with Blogger-droid v2.0.4

6 comments:

watyz said...

tido ana... tido... hahahha

Huda said...

ana sambung belajar ke? lama x jengah sini:) gud luck ye!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aku pg td dlm kete ngantuk giler ..sib baik hubby drive ..aku lelap jap ;-)

Afne said...

minggu ni x blh ngantuk tgh jd zombie buat recon hahaha

mama_umar_maryam said...

ana..akukan,dlm kelas depan budak pon aku blh ngantuk..smpi aku mntk coklat kitkat dgn sorg student aku tuh,hahahaha

Ermayum said...

ngantuk juga :)