Saturday, April 14, 2012

~pening~

patut nya time weekend ni aku xnak fikir2 masalah belajar..cukup la monday to friday je fikir kan hal2 study ni...tp malang nya, terfikir2 jugak..

dengan paper falsafah yg tgh tunggu turn nak present, dgn paper research methodology nya yg masih x start2 utk buat proposal pastu di tambah pulak dgn mini research yg aku dgn budak2 group terlupa nak cari instrument sedangkan kami patut email kat prof by yesterday....

pedagogi plak ada 3 task..1 task kena present by grouping. tgh mencari idea mcm mn nak present. sbb lecturer xnak tgk point tp nak tgk cara kita bercakap kat depan...waaa...matik la...

teknologi pendidikan pun satu hal...nak kena buat skrip, nak kena kritik jurnal..bla bla bla...

nasib baik la paper psikologi dah lepas present and report pun dah hantar...

waa...sesungguh nya aku sgt stress bila teringat..sorry..merapu membebel plak di ptg2 sabtu ni....

4 comments:

Afne said...

ana tak blk kl ke?

Nurull 101 said...

oh..teringat zaman kelam kabut blaja time degree.. errr??? am i ready to face this again?? hmm... tahla nana... mcm mls jer... gud luck for nana... gigih nk timba ilmu

wantie said...

masa study memang clumsy. tapi bila dah abis belajar rasa rindu plak clumsy time tu. hehehe..

follow u

watyz said...

ko menakutkan aku utk sambung wat master la beb... hehehe