Tuesday, April 17, 2012

~perjumpaan sempena 11 tahun~

xtvt hari sabtu tu jugak. lepas balik dr 1utama, rehat2 jap, lepas maghrib terus keluar.

kengkawan mr azam la ni, kwn2 ms study dulu, konon2 la nak buat reunion sempena 11 tahun persahabatan diaorg. kiranya ni geng2 rumah sewa dia la..klau dgn kengkwn mr azam ms study ni aku x kekok sgt sbb mostly, wife2 diaorg aku dah kenal dan kerap jumpa. so, mmg kalau jumpa, xde la kekok sgt. compare dgn ofismate mr azam mmg aku segan sbb x biasa jumpa kot...diaorg kan keje shift, kalau g kenduri ke, jarang2 dpt jumpa org yg sama...

perjumpaan di buat kat santai cafe. senang sikit sbb ramai dah tau tmpt ni. last reunion(berbuka puasa) tu pun buat kat sini kan, so, xde masalah sgt la....
ramai gak la yg dtg malam tu, yg sanggup datang dari klang, dari rawang. demi sahabat kan....:) bagus diaorg nih....

gmbr aku x ambik bnyk sgt..sbb sibuk berborak. ni ada sikit2 la pastu ada gak ambik dr fb mr azam...:)


ni masa baru smpai...ajmal dgn aqil x jumpa geng lagi.....

seronok la tgk fish bagai, smpai kaki termasuk kat dlm air tu..hu3x...

ajmal merenung apa ntah tuh....

mainan mmg x lepas...

3 terawal....:)

dah jumpa geng sorang....


awal2 tu smpai, husband n wife masing2 duk dekat2..last bila dah ramai smpai, berpecah, perempuan sebelah, lelaki sebelah....senang nak berborak...:)

borak dan borak...

bila dah jadi bapak org ni, pandai2 la kan..tgh dukung anak pun on je utk borak......


yg tudung purple tu..bkn main lagi ye berborak....sambil dukung anak pun jalan je...:)


dah alang2 berkumpul ramai2 ni, one of their gang pun buat announcement. announcement nak kawin la..hah3x..then, siap edar kad sekali. tahniah mario, insyaallah smpai la kitaorg kat both side nnti...:), now tinggal sorg je la lg yg x kawin dlm gang diaorg ni. heh3x..


and last, gmbr ramai2.....

best sgt rasanya kali ni sbb ramai yg dtg....ewah ewah mcm aku je yg reunion nya...hah3x...tp mmg best la berborak pasal anak2, lepak smpai 1130, tu pun kalau ikut kan nak sambung lagi tp sbb anak2 pun dah buat perangai nak tdo, so, masing2 pun mengundur diri la....lepas ni kalau nak buat, better buat siang, nak berborak lama2 pun x kisah sbb masa panjang kan....kalau malam ni, terhad la sikit dgn anak2, plak tu sian gak pada yg datang dari jauh tu....(eh..ni reunion sapa nih, mandai2 buat komen..hah3x..)

insyaallah jumpa lagi bulan 6 ni....

2 comments:

maya amir said...

dgn kawan2 arjoo, kite cukup segan sbb die jarang jumpe kawan2..kalau ade reunion pun, kite plak yang tanak ikut..maklumlah badan gini, tak larat nak duduk lame2..udahnye suh die gi sorang..pastu bile ade chance meet up dgn wife derang, aku plak yg kekok..cheh...heheheh

nieda said...

seronoknya jumpa ramai2 mcm ni.. boleh gelak sampai pecah perut ni.. zaman study mmg byk cerita