Thursday, April 5, 2012

~sepupu~

sepupu ajmal dan aqil...jarang2 jumpa even duk dekat je...tp bila dah jumpa, mmg riuh....ketua, of course la kakak, yg lain tukang ikut dan tukang dengar je....seronok tgk gelagat diaorg..duduk bawah pokok, berlari2 ke sana sini, erm......


sweet je.....apa la yg diaorg dok borak tu....





tekun je semua dgr cite...






seronok yea berlari ke sana sini....

insyaallah, end of this year, bertambah lagi seorang cousin baru diaorg...lagi meriah la rumah kat kg nnti kalau semua balik....:)


ni plak satu2 nya cousin from papa's side..girl plak tu..lg la tumpu perhatian lebih kat dia......


aqil ni kalau bab bergmbr dgn girl, mmg posing lebih2...:)

6 comments:

shakila mubarak said...

gmbar aqil last sekali sgt gedixxx. wakaka. dok tergelak jek tgk. =)

Syida said...

aqid xsuka amik gamba dgn cousin pompuan dia.dia lg suka amik gmba sorang2.huhuhu

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

gmbr yg last tue .. renungan menggoda ;-)

Ermayum said...

adik macam lagi terror ja sengeh habis telinga hehe

Afne said...

ana, agaknya dia igt itu awek dia hehe

Cik Ina Do Do Cheng said...

Ajmal tu encemnya ana, baru akak perasan. amboi siaqil tu kemain posing lagi.seronoklah dorang tu ramai sepupu, sesekali jumpa seronok boleh main sama-sama.