Thursday, May 10, 2012

~keserabutan~

ho ho ho...serabut serabut serabut.....
minggu depan ada 3 presentation. dah la utk paper yg agak boleh tahan tough nya...

nasib baik la untuk paper falsafah aku dan ahli group dah siap. actually, kumpulan aku adalah last group yg akan present. and lecturer plak expect so high. dia kata, patut nya last group buat yg terbaik compare to others group. alahai...x suka x suka x suka la....risau sbnar nya sbb x dpt memenuhi jangkaan dia...hopefully semuanya dipermudah kan isnin nanti.....

dan tetiba plak ptg semalam, lecturer kata, next week adalah presentation utk proposal. sepatut nya presentation proposal adalah pada minggu ke 14, tp lecturer awal kan sbb dia nak tgk kat mn dah kitaorg dah smpai....and kalau tajuk tu dia reject, at least ada masa lg utk cari tajuk lain. what we expect is, just present, about the topic. that's all....but lain plak jadi nya, dia bgtau apa yg dia nak. 10 slide je. tp 10 slide dia mak ai...mcm2 la.....aku dah cuak...idea utk buat tajuk melambak2 dtg, tp bila nak masuk bab permasalahan kajian, kajian literasi, mam**s....terus idea xde...hu3x....

hari jumaat plak presentation jugak. dpt tajuk senang tp masalah nya cara kreatif nak present tu. lecturer bkn semata2 nak present ikut slide ppt...ni kena berlakon la, bersajak, menyanyi la...adoi..pening pening...

ok lah..okla...bnyk membebel plak hari ni...heh3x..sbb tgh pening sbnar nya..ok nak g kelas...bai...

3 comments:

nieda said...

semoga semuanya sukses ya ana...you can do it

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

good luck ana .. seronon tgk org lain smbg belajar ..

kita apply kali ketiga biasiswa nak smbg master .. hope sgt2 kali ni dpt ..

Cik Ina Do Do Cheng said...

salute ngan Ana masih boleh belajar dalam masa yang sama kena menjaga keluarga. Semoga Ana dapat memiliki apa yang ana idamkan selama ini ye.