Monday, May 7, 2012

~Monavie~




tolong kawan utk jual product ni......



Impikan tahap kesihatan setiap hari ditahap optimum? anda mesti mengamalkan makanan seimbang.Dalam pemakanan seimbang mesti makan sekurang-kurangnya 5 jenis buah setiap hari.Adakah hari ni anda mkn 5 jenis buah sehari?xde.4jenis ade x?pun xde.Sebab itulah anda mesti mengamalkan Monavie setiap hari...:)...

Adakah anda mengalami masalah atau gejala penyakit seperti berikut..
Kencing Manis Darah Tinggi *Kolestrol Tinggi *Sakit Jantung *Kanser Gastrik *Sakit Belakang *Masalah Urat Saraf *Sakit Sendi *Penyakit Kulit* Letih Lesu* Strok/ Lumpuh *Resdung *Asthma *Buasir* Buah Pinggang *Jangkitan Faraj *Sembelit *Otot Kejang *Awet Muda*

Jika ada, Jus Monavie lah jawapannya. Anda pasti berpuashati dengannya. InsyaAllah...berkat usaha n doa n keberkatan dr Allah swt.. Di samping daya penyembuhannya yang luar biasa, Monavie juga meningkatkan ketegangan kulit serta melicinkan permukaan kulit muka kita. Yang pastinya, kita akan sentiasa kelihatan muda dan ceria. sesungguhnya mencegah lebih baik dari mengubati...insyaAllah .....

Tp, kalau xde sebarang penyakit kat atas pun, jus monavie ni pun boleh di minum as a supplement. Di datang kan khas dalam 3 color, Purple, Hijau dan Merah, yang mana setiap botol mempunyai fungsi yang berbeza.

Harga:- Purple=rm135
            Hijau & Merah=rm145

harga masih boleh dirunding. jangan bimbang, kawan ana ni mmg pengedar monavie yang sah. maka tidak perlu ada keraguan pada product ini.

contact me;- bakawali0797@gmail.com untuk sebarang pertanyaan.

5 comments:

maya amir said...

kite penah minum monavie..mak mertua yang belikan.. nak byr kat die, die tanak plak.. tapi kite tak teruskan lps abis sebotol..tulah perangai buruk kite..tak konsisten minum/makan supplement..bile ingat makan, minum..kalau lupa, terbiar jek..

watyz said...

apa beza kaler botol tu???

mama_umar_maryam said...

wahh,slmt berniage ana & fren! dulu ade gak kwn jual Exfuze..sebijik botol mcm nih..eloklah support produk tempatan :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

selalu kirim dgn adik ipar ..dia member ... selamat berniaga .. rasa dia bestkan ..

Ermayum said...

ha tolong akak jual sd kak - yg chubby2 kat johor tu hiks :)-