Wednesday, May 16, 2012

~nuffnang oh nuffnang~

help help...
aku tahu ada blogger yang pernah mengalami masalah macam ni kan..
ptg semalam, masuk website nuffnang, tetiba tgk akaun nuffnang dah bertukar status.
jadi non exclusive...
huhuhu
patut la rs mcm lembap je income tu bertambah...
sejak bila ntah, aku x perasan pun...

apa nak kena buat erk...
semalam aku tnya zety, email nuffnang.
zety suruh cari je tp aku godek2 x jumpa pun....
nak buat mcm mn erk...

ada sapa2 bleh tlg x?
jasa anda semua amatla di hargai....
terima kasih.....





owh, btw, sebelum mengundur diri,
nak ucap semalat hari guru pada semua guru2, lecturer2 di malaysia,
terutama pada cikgu2 yg pernah mengajar aku, dari tadika smpai la skrg ni....
jasa guru2 semua amat la saya hargai...



7 comments:

Afne said...

ana, cuba email log report kt nuffnang. diorg tentu reply punya.

nieda said...

Try email nuffnang.. Dekat bgh contact us belah kanan atas sekalu.atas log in

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

oh ye ker ..kita cek td status kita gliterati tue ..

mama_umar_maryam said...

dah setel lom ana? try klik contact us tu..pastu tulis komen/report kt situ..nnt die bagi emel dapat 'ticket' kite

rinaDOrina said...

aku pernah kena. Normally title tu hilang bila kita ada papar iklan lain, atau pun ndak aktif. tapi dont worry, nanti sebulan dpt balik la tu. cuma perlu aktifkan semula penulisan..

:D

Syida said...

tak penah belek nuff, sbb pebdapatan xseberapa.

maya amir said...

eh ana...kite pun jadik gitu..mmg kene email nuffnang ke? sebab kite assume sbb kurang menulis skang ni..sebab tu status tu jadik gitu..nanti kalau ana dah email nuffnang bagitau kite ek