Tuesday, May 15, 2012

~semalam....~

kisah semalam,

1st presentation sgt2 frustrated....
xpela..mmg aku x belajar dr pengalaman rakan2 kelas,
teruk jugak kena tegur dgn lecturer semalam...
tp xpe la..belajar daripada pengalaman kan....
x buat salah, mana kita tahu kita salah kan..
xpe..terima je dgn redha.

ptg semalam plak, patut nya presentation utk proposal...
tup2  4 org je present...and aku mmg x sempat langsung nak present...
risau jugak takut tajuk kena reject sbb lecturer mcm x puas hati je...
apa2 pun berserah je la...semoga allah permudah kan semua nya...
lapang kan perjalanan hidup ni...

heh3x..sorry la lately asyik duk bercerita pasal belajar plak...
bkn apa, stress sbnar nya, blog ni kan tmpt meluah kan perasaan...heh3x...
nak upload gmbr tp internet dah over limit....
asyik la duk upload spss smpai dah over limit...
hah3x...

rasa sekali sekala nak buat blog lain,
KISAH SUKA DUKA PERJALANAN SEORANG PELAJAR MASTER
hah3x..sgt poyo kan...hah3x....
masalah nya, satu blog pun x sempat nak tulis, ni kan nak buat blog lain...
hampes la sangat kan..



3 comments:

Afne said...

takpe ana, ssh2 dahulu.. sng2 kemudian :)

good luck!

maya amir said...

takpe ana.. mcm ana ckp, kalau kite tak buat salah..mcm mana kite nak improvekan diri kan..don't worry, tu sume part & parcel of being a student..insya Allah, u'll get to go through this soon! all the best..jgn give up!:)

johari said...

xpa..tabahkan hati dan kuat kan semangat.insyaalah berjaya nt..

johariblogger.blogspot.com