Wednesday, May 2, 2012

~wordless wednesday-me~

dah abis half semester, cepat je masa berlalu..dlm duk nangis2, dlm duk rs bermacam2 gelodak, fikir itu ini but now alhamdulillah, dah habis setgh sem....hopefully di beri kekuatan utk menerus kan lagi semester2 akan datang...

next half sem ni lg mencabar rs sbb makin bnyk presentation, makin bnyk report nak kena buat, kena fokus lebih pada proposal.

muka yg makin tembam...owh tidak...since study ni, makan makin banyak, asyik lapar je..biasa la otak bekerja keras kan, so, perut cepat lapar...:)

ok, stop membebel..dah kata hari kurang kata2 kan...

happy wednesday u alllllll...:)

3 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kejap jer dah setengahs em .. nanti tup2 dah nak grad ;-)

MamaLeeya said...

yuhuu.. dapat jugak terjah blog ana ni..wahh..makin berseri nampakkk

watyz said...

eh aku dh abis 1 sem la. dh register pon utk 2nd sem. adus... result x kuar lagik. serem jek rasa nye... :)