Friday, June 29, 2012

~aku yang semakin parah.....~

serius aku rs mcm apa je skrg ni...asyik duk la teringat nak tgk dan tgk cite nih.. huhuhuhu.... and ramai jugak kawan2 aku terjebak rupa2 nya... hahahahah.....




tp xpe la..terapi kan....
dr aku dok stress sorang2, ada jugak penghilang stress kan..kan...
ok korang, hari ni kul 9am ada exam paper pedagogi..
happy weekend u all...:)

7 comments:

A d i a said...

baru nak tanya apa tajuk soundtrack cerita ni. best kan lagu. sesuai sangatttt.

Kesuma Angsana said...

best ye citer ni...

suhailina abu bakar said...

huuu..nana ni.ingatkan nape td.

takpe layan.bg hilang sikit stress studi kan?

Ermayum said...

akak sgt terjebak repeat watct at tonton tgk kat i phone ja hehe
akasya really looks super comel in this drama kan

mama_umar_maryam said...

alldbest ana!! aku ni mcm beskut,dh set dah nk terjebak..tapi..asek missed out

IdA *SetulusKASIHummi* said...

salam singgah..best ker citer nie??

maya amir said...

dah lama tak dpt tgk....kene layan tonton laaa gini..skang ape jadik? nadira chose amar ke?