Tuesday, June 26, 2012

~berdebar-debar....~

salam dan selamat pagi...:)
ceria2 kan diri sikit...
hari ni 1st paper..

moga di permudah kan segala urusan..
di lapangkan dada agar boleh jawab exam...


ada org kata, ambik master by coursework ni x mencabar..mcm ambik degree jugak..
yup..mmg pun...cuma lebih kurang mcm ambik degree sbb dia ada exam bagai kan...
tp paperwork yg melambak2 mmg xleh lawan la dgn degree...
eh..ke degree skrg ni pun bnyk paperwork erk?
xtau la plak sbb dah lama tinggal kan zaman degree kan...

bila dah tua ni, rasa nya alahai...susah nya nak menghafal...
bc berkali2 belum tentu melekat kat kepala otak..
nasihat aku, sapa2 nak belajar tu, sambung la belajar awal2...
nnti bila dah tua kematu mcm aku ni...
rohok wehhhhhhhh......

tp kalau ambik by research, xde mende pun kan...zety kan...:)
kalu tahu dulu ambik by research walau aku tahu mmg lg pening.
tp at least xyah menghafal utk exam...

apa2 pun, bila dah melangkah ke sini, harus la terus mara ke hadapan...
moga ada sinar kejayaan menanti di hadapan....amin...



5 comments:

Huda said...

bestnye ana..good luck ye! huda ni sambung master kat umah je la :)

mama_umar_maryam said...

chaiyok ana!!! weh..aku half coursework, half research t______t sobs...

blogresipi.com said...

Salam Ana,
Best of luck untuk exam ye :)
Buat paperwork atau research, masing2 ada cabaran yang tersendiri kan.

sue47636 (ADDA) said...

haha..ana...bukan master paper work banyak..DPLI nie pun ya ALLAH...maha dasyatlah gak...huhu..tak emnag tangan..satu subjek 2-3 kertas kerja...huhuu..insyallah..harap dapat ahbis dengan cepat...

maya amir said...

ana abis xm bile? 9th july eh... good luck k.. and jgn pedulikkan org keliling tu ok?:) focus..focus..focus:))all the best