Friday, June 22, 2012

~cakkkkkkk...:)...~

cak.....hahahha....long..long..long silence you...
ada yg rindu kat aku ke??????
wah...bajet glamour la ko nih ana...

hahahah...setelah hampir seminggu lebih x update blog, finally, muncul jugak aku pada hari ni...
hari jumaat yg penuh berkat ni..
bukan saja pilih hari ni untuk muncul kembali..kebetulan....
hari ni baru la rasa betul2 free...walau hakikat nya tidak...

seminggu aku bertapa menyiapkan assingment2, semua nya nak buat yg terbaik memandang kan ada paper yg xde final, so, mmg fokus pada project paper je la..
dan jugak assingment2 lain yg memerlukan markah yg tinggi agar kalu x dpt jawab final nnti tidak la takut sgt kan.......so, fokus pada assingment tu penting...chewaahhhh...:)

2 hari pertama tu aku rasa aku jenguk blog dgn facebook x smpai 10 minit kot...
bg aku, facebook dgn blog ni betul2 berhantu...
bila dah log in, aku boleh layan berjam2 bc blog org, tgk org update status....
huhuhu...
ada 2 hari tu aku x tdo malam, langsung tidak tido...aku rasa mmg pecah rekod la...
dah tua2 ni rasa bila x tdo malam, esok nya energy kurang sikit la...
not good..not good..

banyak mende nak cite, nak tulis, nak kongsi...
owh..semalam ada reader tnya pasal medela swing. nnti2 aku reply kat email terus yea. tunggu je la email aku...
so, tunggu la satu persatu entry aku...
bila next entry, aku sendiri x jamin sbb 26 ni aku dah start exam...
minggu ni actually study week..tp di awal2 minggu hari tu aku masih menyiapkan assingment...
now br la rasa lega sikit...sikit je la lega nya hilang..
as long as exam aku x habis lagi, kepala aku ni rasa mcm ada batu besar hok duduk kat atas..hahahah...

iklan jap....

tuan tanah pada 2 minggu lepas..gemok nya aku..waaaa.....nanges...

eh apasal gmbr x cantik?adakah sbb guna instagram?
i ada instagram you.....hahahahha...org lain dah lama ada ko br nak terhegeh2....


ok, dah merapu...nnti sambung balik...
happy weekend u all...:)

4 comments:

Kesuma Angsana said...

keep updating n happy weekend too!

mama_umar_maryam said...

batu jemala aku dh jd simen!hahaha,insyaAllah,scorer nih ;)

Huda said...

cak jugak :) aahla..seminggu ni huda on je blog..hopefully mampu meneruskan mcm dulu..hehehe

sue47636 (ADDA) said...

ssalm..ana...semoga ko tabah harungi..ader masa gak ko update blog aku lagilah..huhu..baru la nie..sibuk update...apahal god luck for your exam..yea...