Friday, June 1, 2012

~rest. arab @ bandar tun hussein onn~

baru2 ni jalan2 kat town park, btho. mr azam tetiba nmpak rest arab ni. saja je la try masuk, masuk2 terus ambik order...cissss..aku ingat nak tgk2 je dulu...

nama rest., BRADA. tp x best sbb waiter n waitress bkn org arab. indon ke local ntah...aku lupa. so, x nmpak sgt la ko duduk kat dlm rest. arab.

deco kat dlm pun biasa2 je la...



nasi mandy kalau x silap. nasi dia sikit sgt..jauh beza dgn al rawsha atau pun hadramawt...lamb pun bnyk tulang.... order jugak shawarma kebab. ok la jugak rasa nya....tp lupa plak ambik gmbr...

portion kecik la, ikut tekak org malaysia tp harga standard mcm rest2 arab lain....
sekadar merasa boleh la..utk repeat makan sini lg mungkin x kot...huhuhu...

mode tgh bersedih sbb x dpt balik kg, last minit notis, kelas xde. dr hr rabu lagi aku xde kelas...waste my time. kalau aku tau, awal2 aku dah cr tiket..ni tiket semua sold out...sedih wwoooooo.....ok...nak nangis jap...

happy weekend u alllllll....sapa2 yg balik kg, hati2 di jalan raya ye...

7 comments:

Afne said...

takpe lah ana, nnti raya blh blk kg ;)

fazilzura said...

belah mana rest ni ?

Al riswa pun x pi lg hhuhu

watyz said...

ni sesi lepas geram ke apa?? hahahaha

zarin said...

ana
memula bukak restoran ni waiter org arab n food sedap n reger pun murah!
tapi now ni waiter melayu ke org apa ntah n food portion tk sedap n reger mahal!
sudahnya akak dah boikot tkmo pi lagi dah hahaha

~ana~ said...

afne-insyaallah...:)

zura-dia kat shop lot yg baru bukak tu, kat sebelah kopitiam apa ntah..dia belah belakang bkn belah depan yg ada trutti frutti tu...

watyz-biasa2 je...:)

sis zarin-owh gitu ke cite nya..tp tu laa mmg xde nya lagi lepas ni..huhuhu.

Mah@Mahu said...

Nak ajak sertai contest kat blog mahamahu hadiah lumayan wang tunai dan cenderamata untuk 50 org pemenang...

Jajas said...

best makan nasi arab ni...hehe
ari tu makan nasi arab ayam dan kambing lagi...huhu