Monday, July 30, 2012

~dejavu di kinabalu minggu akhir~

Minggu ni minggu akhir kan.....
Ni aku tgh layan kat laptop episod yg last week...
Since jd 'suri rumah' ni,
Mmg x sempat langsung nak tgk cite ni...
Nak layan kat tonton pun x sempat....
Tutup mata sekejap buat2 x nmpak kat baju2 yg menimbun x berlipat lg,
Baju2 yg x berbasuh lg....
Cookies yg org order pun br dpt siap kan 4 balang...

Back to cite ni...
Aku mmg penyokong bazli..hehehe...
Tp kalau aku jadi nadira, aku xkan pilih dua2....
Hehehe....

X feel sgt tgk cite ni sbb aqil buat perangai...
Kejap nak susu mama, kejap nak bung air besar, kejap nak buang air kecik...
Huhuhu..mcm2 la dia ni.....
Dia bosan sbnar nya nih..abg g sekolah, dia xtau nak buat apa...
Kacau mama je ka keje nya....

Oklah korang yg bekerja tu, selamat bekerja yea....aku nak sambung tgk cite ni...dah episod 23 dah ni...



- Posted using BlogPress from my iPad

3 comments:

watyz said...

x layan sgt citer ni. tp kalo episod akhir selalunye x nak lepaskan. hehehhe

mama_umar_maryam said...

aisehmen..aku smpi terbantut tgk citer nih..adeh..aku pon xsure mane 1 aku nak..heheh

nieda said...

Since puasa ni x follow dah deejavu..apalah kesudahannya yer