Thursday, July 5, 2012

~random~

hi all....
salam syaaban untuk semua...nifsu syaaban semalam kan..boleh plak terlupa nak puasa..tghri semalam br la teringat, bila agak nya nifsu syaaban, rupa2 nya mmg semalam..huhuhu...rugi x puasa...

ish...rs mcm malas sungguh nak menulis blog lately...cite nya banyak, tp nak menulis nya malas....:)
tp rs mcm kesian kat blog bila tidak ber ber update...huhuhu..

exam aku tinggal lagi satu paper....SATU PAPER....
waaaa....x sabar aku...tp nak menunggu ketibaan satu paper tu rs mcm lambat sungguh masa berlalu..ye la kan, gap antara 2nd last and last paper ni lama sangat...
tp tu la kan..mungkin ada hikmah jugak gap lama2 ni..
mungkin nak suruh aku study betul2 sbb paper last ni x bnyk dpt tips....
so, kena banyak kan study la kan.....
hopefully semua nya di permudah kan..insyaallah....

pastu cuti...dekat 2 bln gak la cuti ni...erm..nak buat apa erk cuti nnti...
rs mcm nak buat bisnes..tp bisness apa, xtau lg...
rs mcm nak belajar menjahit...
aish..mcm2 rs aku... tgk2 satu apa pun x jalan..hahahah..

baju raya x beli lagi.hopefully tailor di kg masih lg nak ambik kain aku nnti...eh bukan la x beli..dah ada 2-3 pasang kain yg dikumpul since awal thn hr tu...tp yg 1 lg x beli ni, yg nak pakai ms 1st day raya...sbb nak match kan dgn color bj melayu mr azam & anak2. bj melayu diaorg, pakai yg mn ada je...
sepasang kain dah hntr kat mak course mate...ada lg satu, nak buat bj kebaya tp x sure nak tempah kat mana ...rs mcm nak bw balik kg gak...tp mcm mn kalu tailor kat kg xnak ambik..huhuhu...

owh..now meh kita layan cite feeling plak...2-3 minggu lepas sgt stress...
mood kacau bilau..sbb nak exam gamak nya....tp cuba berlagak cool....
cool la sangat nya, tp bila kat twitter, bkn main menangis2 sambil luah perasaan...
huhuhu...terima kasih buat kawan2 di twitter...sayang sorang sgt2...:)
now dah ok dah...alhamdulillah di bagi kekuatan untuk menempuh semua ni dgn sabar.
ada hikmah di sebalik semua ni...
bertabahlah!

ok la..dah kat kul 7am la...nak g goreng nasi la...pastu kejut kan ajmal irfan,
siap2 kan dia then hntr dia g sekolah....
pastu....bergolek la atas tilam...xyah nak hadap jammed kat jalan raya....:)
ok uolsssss....bye....

2 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ok ana .. study elok2 k ..last paper tue ..

mama_umar_maryam said...

cuti 2 bln best nye weh!!! apelagi..bsnes oreo cake mabeles ko lah..hahahaha