Thursday, August 30, 2012

~menghitung hari~

Menghitung hari...detik demi detik....
Cewaaaaahhhhhh....menyanyi la plak ko di pagi hari ni erk ana....
Happy nampak....
Huhuhu..xde la happy..tgh sadis2 jugak ni...
Kuat kan fizikal dan mental....
Lebih kurang 2 minggu lagi, semeter baru nak mula...

Maka, status sebagai pelajar di sandang balik la...
Menerus kan lagi sisa2 perjuangan lagi 2 semester...
Moga segala nya di permudah kan.....

Result semester lepas pun dah keluar seawal puasa tu lagi...
Alhamdulillah...syukur sangat2....
X pernah termimpi utk dpt result mcm tu....
Syukur ya allah.....

Korang apa citer hari ni?
Sure hujung minggu ni banyak dapat jemputan open house kan...
Aku setakat ni, sabtu ahad mmg free la...
Cuma esok la ada 1 kenduri kawin, 1 open house....
Tahun ni aku x buat open house pun...
Sapa2 yg nqk dtg rumah, sila la dtg...
Pintu rumah sentiasa terbuka utk korang dtg..
Meh la...tp sebelum tu roger2 la dulu..boleh aku sediakan apa yg patut.... :)

Ok korang, selamat berhujung minggu.....:)



- Posted using BlogPress from my iPad

3 comments:

AzuraFazil DIN said...

wah x lama jd kembali jd student ye..

awk bg lew add umah , kut2 kitrog leh trjah ..

maya amir said...

ohww..mesti lemau jek rasa..xpe ana, pengorbanan.. lagik 2 semester jek tu..:)

watyz said...

alhamdulillah.. dlm serabut2 pon dpt score yg memberangsangkan ble bg peransang utk next sem lak kan...