Friday, August 3, 2012

~murtabak zam zam~

korang pernah x dgr iklan kat radio pasal murtabak ni...
hari tu aku dgr kat radio mana ntah...
kebetulan semalam mr azam balik lambat...ada kerja nak kena siap kan pastu terus berbuka puasa kat area ofis dia...

aku pun saja je la suruh mr azam beli...
nak try la  rasa sedap ke x kan...

ntah la, gmbr ni brp kali rotate, sama gak...biar je la gini. hah..ni kotak dia tau...

ni plak isi nya...besar...padahal dah ambik saiz paling kecik...

harga, rm9. ada tax juga...

dia bagi kuah kari, sos tomato, and timun dgn apa ntah..
tp kami makan dgn kuah kari je...
rasa dia, suam2 kuku je...
tp tu tekak kami laki bini la....

happy weekend u allsssss....mesti ramai balik kg kan...ada yg hari isnin ni public holiday...
aku duk rumah je..siap kan tempahan cookies..
alhamdulillah, banyak plak dapat order..x sangka...:)
rezeki di bulan ramadhan kan....
ok u allllsssss bye...nak tido la jap...

3 comments:

Kesuma Angsana said...

wah ade juga yek.. happy weekend juga!

mama_umar_maryam said...

kemain kotak murtabak die,hehe..try murtabak mini brand Fatiha frozen. mkn camtu pon sodap..alhamdulillah byk dpt order ye :)

watyz said...

iklan beria. kite pon beria la nk makan kan tp bile rasa suam2 ni hmm....