Thursday, August 2, 2012

~poney warehouse sale~

semalam keluar lagi...g poney warehouse sale...
nak top up sikit2 lagi baju raya anak2....
plan nak keluar kul 930, tp biasa la, aku ni janji melayu...
kat kul 10 baru keluar. sampai sana lebih kurang 1015.
tgk2 dah penuh dah org...
orang punya la ramai....silap nya poney buat kat 1 shop lot sahaja. kat situ la nak bayar, kat situ la org keluar masuk...
mmg crowded gile...

baju mmg murah2...
seluar pun sama...
kalau untuk baby poney, lagi la..semua aku rasa x smpai rm10 pun setiap baju dia...
aku pilih2, mr azam dgn aqil duk tunggu kat luar.
lepas abis pilih, g sort kat luar dgn mr azam..
pastu beratur balik...part beratur tu la yg lemah tu...kaunter 3 je tp org beratur panjang gile...
dag ganggu org yg nak pilih baju kat dalam tu...
then ramai org bising2, baru la diaorg bukak kaunter baru kat sebelah...
masa aku nak balik tu, dia dah sekat org nak masuk...
nak masuk kena beratur, masuk pun 10 org je sekali masuk...
masa aku dtg td, main serbu je semua....

nasihat aku sapa2 nak pergi tu, xyah la bawa anak2...
semalam, anak hilang, wife hilang, suami hilang....
tmpt cinonet mcm tu pun boleh jadi hilang.....
semalam silap jugak bw aqil..kalau x lg ligat boleh memilih dgn mr azam...
:)



gilir2 beratur dgn mr azam....dpt plak kaunter yg lembap...hazab menunggu...

malang nya, balik umah ptg tu, test seluar kat ajmal, satu seluar ni x padan la....
sadis aku...dah la sama dgn seluar aqil jugak. dah x match dah nak pakai dgn aqil nnti...aku rasa aku tersalah ambik. sbb masa ambik tu, aku ambik 3 saiz. 2-3,3-4,4-5.
mungkin masa sort tu, aku terlepas yg 4-5 tu, terambik 3-4.
xpela..mungkin xde rezeki ajmal nak pakai seluar nih....

so, dgn ini, aku nak buat jualan...
sapa2 nak beli, di persila kan
tp...SAPA CEPAT DIA DAPAT...
aku jual rm28.
sapa2 berminat, email aku kat;

bakawali0797@yahoo.com


ni dari depan...

ni dari belakang...

ni la seluar nya, panjang seluar ni 21 inci...
jenama; poney 3-4 tahun.



9 comments:

Kesuma Angsana said...

amboi panjangnyer q tu

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

mak ai ramainya org terjah sales nih .. sabo..saboo ..

shakila mubarak said...

baju newborn xde yg tersalah beli pastu nak jual ke? hehe..

AzuraFazil DIN said...

kalau akil dh sah kompom x muat ..


*** bile abis warehouse ni ?

rATu kEBaYA said...

ana.. saya nak lah... kalau kurier boleh tak?

rATu kEBaYA said...

uzreis@gmail.com

nanti bagi detail ye..

Huda said...

uii..ramai tul yer yg terjah..sanggup2 :) hehehe..kalau huda, x taula..mesti dah ngamuk :)

kak tini (umialya) said...

ada lagi tak?

watyz said...

ramai nye la hai. tu yg lemah kalo g warehouse. padahal dh terjah the store warehouse gak. hehehhe