Thursday, August 16, 2012

~sempat ke?~

tinggal 2 hari je lagi kan kita nak raya...

umah aku x kemas lagi
cookies untuk diri sendiri x abis buat lagi
baju aku x jahit manik lagi
tudung x cari lagik....

ish mcm banyak je benda lagi nak kena buat
tp jadi malas plak...
xpela...slow2 la kan....
plan nak buat rendang sikiit ni
so, hari sabtu nnti kena g pasar laak
harap2 org x ramai....

korang punya persiapan dah siap semua ke?
bag2 dah kemas?
mr azam baru je lepas kemas baju2 td..
tp x bw masuk bag lg la
nnti la malam ni aku packing letak dlm bag...
umah xde mende sgt kot nak kena buat
takat kemas2 je la
tapi kemas2 pun nnti anak2 sepah kan balik...
tunggu la sebelum balik penang nnti kemas betul2....

eh eh...oklah...
mr azam dah bersiap tu...
nnti aku kena tinggal...
dia nak ajak keluar g 'window shopping' jap.....


3 comments:

Huda said...

huda pun x kemas umah lh..beg pun lom packing :)

Kesuma Angsana said...

xpe masih boleh beraya kalau x sempat apapown lagi hehehe

AzuraFazil DIN said...

weols mmg dh ready awl2 lg...

bj dh siap , dh anto dry clean lg psl x lrt nak gosok bj ngndg kan ..

kuih pun tunjuk2 jer, janji home made..

rumah huby awl2 b4 pose dh kemas skit2.. nw skit lg .. ready tuk bbz baru