Thursday, September 13, 2012

~baju kurung or kasual?~

korang semua klau g open house, prefer pakai baju kurung or kasual erk...
aku ni lg suka pakai baju kurung kalau g open house ni, baru la feel raya kan..

tp ntah kenapa tahun ni, angin terarah pakai baju kasual...
pastu bila dah smpai rumah org, mula la rasa x comfortable...
sbb tgk org ramai pakai baju kurung...
huhuhu...

ok, minggu ni nekad..nak pakai baju kurung kalau g open house..
lg pun minggu ni minggu terakhir syawal dah kan...
eh tapi nya...aku xde invitation open house pun minggu ni...
hahahah....
xpe la...KALAU ADA kan...kalau xde, duk umah diam2 sudah......:)


6 comments:

AzuraFazil DIN said...

bj kurug ler baru besh .. tp kalau tuk mak yong kene le pakai MAXI

mama_umar_maryam said...

aku pnh je dgn jeans,kih3

Huda said...

huda suka pakai baju kurung sbb feel raya :) kasual pakai time jalan2 la baru syok :)

watyz said...

pakai je apa yg aku selesa n senang... :)

~ana~ said...

zura-tu la kan.,baju kurung kan best...:)

zety-aku pun pernah..hahahah...

huda-tu la pasal kan..baju kurung mmg best tp pakai jugak baju kasual..huhuhu..

watyz-terbaikkkkk...:)

AdanyaKauUntukku said...

memang susah kann...
akak ni kadang2 pakai kasual je
tapi cam serba salah....
mmm
tapi buat bodoh jelah..huhuhu