Monday, September 24, 2012

~katalog ikea 2013~

terima kasih pada ikea sbb sudi hntr katalog free nih..
ingat kan, since pindah duk dlm negeri selangor ni, dah x dpt dah..
kalau dulu, masa duk rumah lama, mmg dpt la...

hari tu bila dpt tahu katalog baru ni dah keluar,
rasa mcm nak g ambik kat ikea...
tp sbb mr azam sibuk sgt skrg ni, mmg xde la kan...
terfikir jugak nak g ambik kat mail box rumah lama,
tp mcm kesian la jugak kat penyewa..
dia pun nak tgk jugak katalog ni kan.....
so, pasrah je la kalau x dpt....

tup tup kan..
balik pasar minggu lepas, tgk2 ada org gantung depan gate...
eh..so sweet la....hahahah....


ada org download je kan kat hp...
tp aku x suka la...
nak kena belek2 jugak..baru ada feel...
hahahah...

korang dah dpt katalog ni?

5 comments:

watyz said...

meh selak2 sekali... :)

♥MAMASYAZA♥ said...

salam ziarah dari akak. akak tak boleh tgk katalog ikea ni, mesti nak belek lama2, mengadap setiap page. tapi apakan daya, ikea jauh sgt...huhuhu...sedihhhh akak

Afne said...

afne pn dh tgk masa amik kt post box kl aritu. byk yg menarik.

maya amir said...

cuci mata tgk katalog best kan..heheh

~ana~ said...

watyz, jom...jom...selak je la aku mampu..hahahah

mamasyaza-salam akak..terima kasih kerana sudi berkunjung ke 'rumah' saya...

afne-so, apa lagi...angkutttt....:)

maya-yup..exactly..