Monday, September 3, 2012

~scrabble~

korang suka main scrabble x?
ni kisah masa balik beraya kat penang baru ni la..
kat umah SIL tu ada scrabble, pantang ada waktu free, mmg main scrabble je la keje nya...
pernah sekali aku stay smpai 3am sbb layan scrabble ni tgh biras n BIL...
sampai dgn mak mertua aku pun sekali berjangkit dok main...

hahaha then mr azam plak download kat ipad... lagi kemaruk la...


aku xde la reti sgt main..
ye la..aku bukan nya terror english sgt kan...
skit2 bleh la..

masa kecik2 dulu, ayah pun ada belikan..
tp ayah beli sahibba.. sahibba utk perkataan melayu kan...
best gak bila main ni, sbb spt belajar perkataan2 baru kan....

fuhhhh....ada jugak entry utk hari ni... hahahahah... ok korang..bye..:)

3 comments:

Kesuma Angsana said...

lama dah KA tk main ni!

watyz said...

dulu aty suka main ni/ ntah mana dh campak papan nye sbb kite xde ipad. huhuhu

Huda said...

lama sungguh x main :) masa kat u dulu rajin gak asah minda :)