Monday, October 22, 2012

~alhamdulillah....~

kelantanese mesti masih bergembira lagi meraikan team TRW atas kemenangan piala FA..apa2 pun alhamdulillah....tahniah buat team TRW, buat team ATM, diaorg pun main best jugak kan....


and another alhamdulillah to my brother and SIL di atas newborn baby boy on saturday tu jugak...
hari tu ingatkan baby nak keluar 6/10 (birthday  my father) tp x jugak keluar, tp lepas tu asyik2 la tunggu call dr amie....huhuhu....
nampak gaya princess adini masih mengekalkan lagi title cucu tunggal perempuan dalam my family.
tunggu la nnti2, kot2 ada rezeki lagi, dptla lagi cucu perempuan ye ma dan ayah...:)

x sabar nak balik raya haji nnti, nak cium2 baby...best nya bau baby...:)
aqil dgn ajmal pun dah excited semacam ni bila dpt tau auntie kila dah bersalin...
huhuhu....

3 comments:

watyz said...

wa.. tahniah... untung la dpt cium bau bb even bkn bb sendiri kan... :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

alahai cutenya baby .... mcm mak kita 5 org berderet cucu lelaki ... sapalah pecah tradisi baby galll ;-0

Kesuma Angsana said...

wah tahniah, pown suka bau2 baby ni