Wednesday, October 10, 2012

~lontong king~

hari tu masa cuti, mr azam bw kami g breakfast kat sini...
dia kata mesti aku rindu nak mkn lontong...
hehehe....

maka, kami ke LONTONG KING...
lokasi batu brp ntah kat hulu langat.
kat stesen minyak petronas. blkg stesen minyak ni ada shop lot...
deretan shop lot tu la...



waktu operasi


dah kata g kedai lontong kan..harus la mkn lontong....sedap.....


dua beradik ni seronok tgk ikan kat akuarium kat blkg

kuih lopes...sedap....1st ambil satu je sbb nak test sedap ke x..sekali tu berebut2 mkn dgn aqil raziq...aqil raziq klau bab kuih muih traditional yg ada pulut mmg laju je...

western grill pun ada di pagi2 buta....wow...kagum aku..pagi2 dah mkn lamb chop,chicken chop bagai....ramai gak org mkn western grill ni...


pada aku, mknan sedap la..tp mcm bihun goreng, mee goreng, x menepati citarasa kami la...patut la kami tgk x ramai org mkn bihun dgn mee goreng tu...
nasi lemak mcm ramai gak org mkn..tp mr azam g ambik bihun plak...
kuih muih dia nmpak sedap....ada ubi kayu rebus jugak....

erm..apa lg erk...tu je la kot...
x ingat dah sbb dah lama dah pergi..
dah lupa...hehehe....

5 comments:

watyz said...

sekali sekala tukar selera best kan.. tp makan western pepagi kureng ler... :)

nieda said...

Sedapnya lontong.. Nasib baik baru gak mkn lontong. Pasni kena pantang

Kesuma Angsana said...

cam best je kat sini!

maya amir said...

seb baik lah jauh..kalau dekat, dah lama terjah..hehehe

~ana~ said...

watyz-tau xpe..aku rs mcm heavy sgt nak mkn western pagi2 buta..

nieda-selamat berpantang..:)

KA-mmg best..:)

maya-xpe..lontong kat jb lagi sedap dr lontong kat kl ni..:)