Tuesday, October 23, 2012

~mode bz is on~

eh..tersilap plak tajuk buat caps lock...
hari ni xmo tulis panjang2 sbb tgh bz bz bz....

esok ada presentation micro teaching...
berdebor2...

hari khamis ada kelas lagi gara2 x planning dgn betul utk buat kelas ganti bila..
masing2 selfish pentingkan diri..
ada yg rugi ada yg untung....
dah la kelas penting tu...kelas tutorial.
kalau x pegi, rs ketinggalan sgt2...

semalam pun lecturer bg task sbb kelas xde...
isnin depan kena present...

project sarjana 1 aku, patut nya minggu ni kena hntr bab 1 kat SV tp baru separuh jalan aku buat..
cadangan tajuk kajian pun x sempat2 lg nak hantar ke penyelaras..
padahal closing date untuk hntr is last friday..

kualitative research, group aku yang pertama kena present.
dah la aku yg cabut undi..
rasa bersalah kat ahli kumpulan.
nasib xtau lg bila kena present..
and nasib jugak in grouping...
xde la terbeban sgt buat keje sorang2...

senang cite, selagi aku x habis sem ni,
selagi tu sakit kepala aku x hilang...
nak raya pun xde mood...huhuhu

ok dah..nak siap g kelas.
bye.



2 comments:

Syida said...

baca entry ni, terasa mcm continue study je.

mama_umar_maryam said...

jgn ade yg tertekan button panas sudahh..hahaha, kan? ;)..slmt berjuang ana