Monday, October 1, 2012

~monday, tuesday, wednesday, thursday, friday~

salam pagi isnin,
monday blues kah anda?
aku xde nya nak monday blues sbb kul 11 nnti ada kelas statistik bersama lecturer hensem..
hahaha...
abis je kelas pertama dgn dia last week, terus call mr azam, bgtau lecturer statistik ni hensem...
baik lecturer kuliah or tutorial, (orang yg berbeza), dua2 hensem...
hahaha...
aku ni mcm ni la, jumpa org hensem, terus bgtau kat mr azam...
dia gelak je la...
tp di akhir cite, aku akan cakap la..."se hensem mn pun org lain, tp xleh lawan u.."
"u la org paling hensem pada mata i"....
ayat cover baik punya...hahaha....
lepas ni terus semangat je nak masuk kelas statistik ni...
so, kalai statistik ni x dpt A+ lagi xtau la kan....
hopefully..insyaallah..moga di permudah kan jalan untuk aku belajar ni....

ni dah masuk minggu ke-3 belajar, tp aku masih x dpt2 lg jumpa SV...
SV sangat sibuk, kwn2 yg lain dah berduyun2 dah g jumpa SV masing2...
aku masih lagi duk arrange appointment nak jumpa dia..
hari jumaat baru2 ni sempat jumpa dia, tu pun dlm 5 minit gitu je la..
dia kata, lepas ni nak jumpa after 5 pun ok, tp make appointment earlier la...
huhuhu....
risau la plak dpt SV yg sibuk manjang ni....

erm..bila dah masuk belajar ni, asyik cite pasal belajar je kan...
xpela...kenangan..blog ni kan blog kenangan...
nnti bila dah habis belajar, boleh la bc balik, imbau balik kenangan2 lalu....
hahaha...

4 comments:

Huda said...

hehehe..lecturer ensom smgt sikit nak belajar kan :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wah lec. hensem ajar stat ... harus student pun rajin & bersemangat dtg kelas ..ha..ha.. takper ana .. share cite2 time belajar nie ..kenangan ;-)

mama tisya said...

mesti kena cite cz nanti smua tu kenangan akan dtg leh imbas kembali time blajar..hehehe

**nasi ayam yunnan tu biasa je..sedap gk

~ana~ said...

huda-ensem tp dia ajar laju sangat...tp xpela..sumber inspirasi..:)

kak d-kan...akak pun tulis ar cite2 masa bljar ni..kenangan..:)

kak erryn-mesti bila imbas balik, rindu dgn semua ni...:)