Thursday, October 4, 2012

~penat~

kepenatan...
tu je aku mampu luah kan...
penat sungguh2...
dah lama x rasa penat mcm ni...
penat lain macam...
penat buat cookies masa raya hari tu xde la mcm ni...
ni smpai rs boleh buat stressssssss....

macam2 benda yg terlintas di fikiran....
micro teaching x siap lg...(lagi 2 minggu nak present)
teknologi maklumat-individu assingment x siap lg...(minggu ke 5 nak kena hantar)
PA SV plak asyik dok cancel appointment...
SV sgt sibuk, ke sana ke sini....hopefully ptg ni pertemuan pertama berjalan dgn lancar...
berdebar nak tunggu ke pukul 3 sbb takut PA dia call utk cancel appointment...
huh...

tu hal study...
x masuk lagi hal keluarga, hal remeh temeh, and mcm2 lagi la...
semua nak kena fikir....

aish.....awal2 semester dah di duga dgn mcm2 dugaan..
bertabah lah wahai hati...
insyaallah ada hikmah di sebalik semua ini....

hari ni ingat kan nak update blog nak letak gmbr...
ntah sbb penat sgt, gambar ntah ke mana,
pale otak tetiba blur fikir nak tulis apa...





1 comment:

maya amir said...

kalau kite kat tempat awak pun kite penat.. nak prepare itu ini lagik, study lagik, family lagik..fuh fuh.. salute to you lah ana.. hang in there.. doa byk2 kat Allah mohon dipermudahkan semuanya ye..