Friday, November 16, 2012

~balas komen~

baru2 ni kat entry ni ada org antar komen..





semalam dok selongkar kat stor, cari balik manual instruction ni, so, dah jumpa la....
so, x kisah la kan aku nak fotostat bagi kat dia ni..
MASALAH aku skrg ni adalah:-

mcm mn erk aku nak contact SITI HANIZAH ni..
aku try click nama dia tu tp x kuar apa2 info pun..even email dia pun x keluar..
so, mcm mn cara nya aku nak bantu dia ni erk?

korang tahu x mcm mn erk?

5 comments:

rATu kEBaYA said...

harap siti hanizah ni terbacalah entry ana ni..

AdanyaKauUntukku said...

just try to answer from here lah kot.....or buat topic khas......sure dia baca blog awak kalau benda tu benar2 penting untuk dia...cuba try..hehhehe

nieda said...

Kalau penting selalunya diamesti cari blk blog ana

watyz said...

ana upload je manual tu kat blog ni. mana tau dia baca...

Ermayum said...

tungu dia reply la email tu :)